TOPlist

středa 23. června 2010

Chci létat.......

Do práce, do školy, do města, na výlet, na rande a tato klidně i na to dětšké hřiště plné písku....:o), tam všude může tato kabeluška s vámi cestovat, jen v divadle by se cítila asi zmateně, ale na párty už bvy se jí líbilo:o)).

Představuji vám další kabelušku, vytvořenou podle mých představ a nápadů. Tentokrát jsem se pokusila navrátit k přírodě prostřednictvím modrotisku a to i tématicky spojeného s tím co souvisí s přírodou a to jest ptačí říše.

Kabelušku jsem navrhovala tak aby působila mladistvě, moderně , ale aby nezapřela i svůj původ v lidových tradicích, takže proto jsem použila , trošku netradiční a neokoukaný modrotisk, a jemnost kabelky jsem podrhla vsazenou madeirovou krajkou.

A jako doplněk kabelky jsem vytvořila brožku, kde je jeden z ptáčků. Brožka je na zapínání - spínací špendlík, tvořila jsem ji tak, aby byla pevná, takže krásně drží svůj tvar - prosím brožku neprat v pračce, ale pouze v ruce.

A aby kubeluška nebyla tak sama vytvořila jsem k ní i prostornou kosmetickou taštičku zde , kterou můžete samozřejmě využít na cokoliv. A i zde jsem použila do modrotisku vsazenou madeirovou krajku. Zapínání taštičky je do oblouku na zip.

A malou kapsičku ZDE na drobné i na velké:o)).

Kabeluška je uvnitř vybavena : tři velké kapsy, které proti opotřebení šiji ( u všech svých kabelek ) z dvojité látky a je olemována bordurkou ze stejné ptáčkové látky. Kapsy jsou strojově vyšívané, aby i po otevření kabelky se vám naskytl příjemný pohled a nekoukla na vás jen černá nepřehledná díra ve které se špatně hledá.

Zapínání je na magnetický druk.

Ucho kabelky jsem vyřešila popruhem v modré barvě, a udělala jsem jej polohovací, takže se kabelka může nosit jak na rameni, tak i poodlně křížem přez hrudník, a umožní vám mít volné ruce.

Velikost kabelky je 38 x 35cm,

délka ucha v nejdelší poloze je 120cm, takže v pohodě i pro vyšší paní, dámy a slečny:o)

Len je vyztužen pro lepší držení tvaru.

Kabelka byla nafocena prázdná, tedy tak jak jsem ji ušila.

Kosmetickou taštičku nabízím zvlášť, taštička je celá podlepená nažehlovacím vatelínem, takže se vaše věci budou mít jak v bavlnce:o), velikost taštičky je 22cm x 17cm na výšku x 6cm hloubka

a malá kapsička na drobné je také nabízena zvlášť a je také celá podlepena nažehlovacím vatelínem a vypodšívkována bavlněnou látkou v krémové barvě.Je velká 9,5 x 9,5cm.

Cena za kabelušku je včetne brože!!!!!

















2 komentáře:

Moc děkuji, za vaše komentáře a že jste se zastavili, moc mě to těší:o).